LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā sestdienā 25.maijā, tika oficiāli atklāta Latvijas pludmales futbola sezona. Vispirms superkausa spēlē “Linden City BSC” ar 4:0 pārspēja “RTU/Beerhouse No1”, bet pēcāk par sezonas atklāšanas turnīra uzvarētājiem astoņu komandu konkurencē kļuva “NP/PFD”, kas pēcspēles sitienu sērijā ar 5:4 pārspēja FK “Zep/Forevers”.

Sezonas atklāšanas turnīrs šopavasar zaudēja Rīgas kausa izcīņas nosaukumu, jo pirmo reizi no Rīgas pārcēlies uz Jūrmalu.

Vispirms astoņas komandas aizvadīja apakšgrupu cīņas, pa četrām vienībām katrā grupā.

A grupā, izcīnot uzvaras visās trīs spēlēs, pirmo vietu ieguva “NP/PFD” komanda, aiz sevis atstājot FK “TUC/Top Media”, “Grifs AG/Robežsardze” un FK “Spartaks” vienības. Savukārt B grupā, pateicoties nedaudz labākai vārtu attiecībai, pirmo vietu ieguva FK “Zep/Forevers”, tālākās pozīcijas ieņemot “Baltic XL”, “Joga Bonita” un Pāvilostas komandām.

Sacensību otrajā posmā vienības aizvadīja spēles par vietām. Interesanti, ka trīs no tām noslēdzās ar rezultātu 2:0. Tā FK “Spartaks” pārspēja Pāvilostas vīrus, tādējādi iegūstot septīto vietu, “Joga Bonita” pieveica “Grifs AG/Robežsardze”, izcīnot piekto pozīciju, bet FK “TUC/Top Media” pārspēja “Baltic XL”, tādējādi savā rīcībā iegūstot kausu par trešo vietu.

Finālā cīņa izvērtās saspringtāka, pamatlaikā uzvarētāju nenoskaidrojot – 2:2. Bet pēcspēles sitienu sērijā nedaudz labāki izrādījās “NP/PFD” spēlētāji – 5:4.

Uzreiz pēc finālspēles tika apbalvotas visas komandas, kā arī labākie individuālajās nominācijās:

  • labākais vārtu guvējs: Mihails Skuratovičs (FK “Zep/Forevers”),
  • labākais vārtsargs: Artjoms Križanovskis (FK “TUC/Top Media”),
  • labākais spēlētājs: Edgars Rubenis (“NP/PFD”).

excel Turnīra rezultāti

camera icon Dalībnieku foto

camera icon Turnīra foto

Papildus informācija


Latvijas čempionāta sākums (pirmais posms) plānots 13.jūnijā. Uz doto brīdi dalību apstiprinājušas piecas komandas: “Linden City BSC”, FK “Spartaks”, FK ”Zep/Forevers”, “Grifs AG/Robežsardze” un FK “TUC/Top Media”. Visas spēles notiks ceturtdienu vakaros Majoros, sekojošos datumos: 13.06., 27.06., 11.07., 01.08. un 08.08.

Latvijas kauss šovasar tiks aizvadīts 6. un 7.jūlijā, kā pēdējos gados ierasts – Liepājas pludmalē.

Latvijas čempionāta pirmās līgas (jeb Jūrmalas kausa) pirmais posms notiks 15.jūnijā, šīs sacensības plānots aizvadīt sestdienās, finālposms – 10.augustā. Tai pat dienā tiks aizvadīta arī kausa izcīņa dāmu komandām. Savukārt pašmāju pludmales futbola sezona noslēgsies 18.augustā, kad ieplānoti divi vienas dienas turnīri – kausa izcīņa veterāniem no 35 gadu vecuma, ka arī nu jau tradicionālais IT kompāniju turnīrs.

Savukārt valstsvienībai šovasar plānoti divi starti:

  • 13. un 14.jūlijā Baltijas kausa izcīņā Tallinā,
  • no 19. līdz 28.jūlijam Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā Maskavā.

Visbeidzot, ar prieku paziņojam, ka Latvijas pludmales futbola aktivitātēm ir izdevies piesaistīt ģenerālsponsoru, par kuru kļuvusi Taizemes dabisko zāļu un skaistumkopšanas produktu ražotājs “Erawadee”. Tas ļaus celt sacensību organizatorisko līmeni – iegādāties papildus elektroniskos tablo un teltis, nodrošināt bumbu padevējus visās spēlēs, u.c.

2019.gada Latvijas pludmales futbola čempionātu un kausa izcīņu pēc vienošanās ar Latvijas Futbola federāciju organizē un vada Futbola Turnīru asociācija sadarbībā ar Jūrmalas domi.

Sacensību atbalstītāji: sporta preču veikals „Komanda”, „SynotTip”, „Evolution Latvia”, „Splat”, “Beerhouse No1”, „Cēsu alus”, dabīgais avotu ūdens „Lielbāta”, saldējums „Eskimos”, „Forevers”.

Vairāk informācijas meklējiet mājas lapā www.turniri.lv, kā arī Facebook vietnē www.fb.com/bslatvia.

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo