LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Iepriekšējā svētdienā, 15. decembrī, Salaspils Sporta namā tika aizvadīts bezmaksas Ziemassvētku kausa turnīrs telpu futbolā meitenēm, kuru organizēja Rīgas Futbola federācija (RFF) sadarbībā ar Latvijas Futbola federāciju (LFF) un zobu pastu “SPLAT”. Elites līgā piecu dalībnieču konkurencē triumfēja “Dinamo Rīga” pirmā komanda, kamēr Attīstības līgā starp 12 vienībām nepārspēta palika “Lucavsala/LSAB”.

Elites līgas turnīrā piecas komandas uz diviem laukumiem paralēli uzvarētāju noteica pēc viena apļa izspēles principa. Pārliecinošāko sniegumu demonstrēja “Dinamo Rīga” pirmā komanda, kas uzvarēja visos četros mačos, gūstot katrā no tiem vismaz četrus vārtus. Abas pārējās godalgoto medaļu pozīcijas “aizņēma” “RFS” pirmā un otrā komanda, iekrājot attiecīgi deviņus un sešus punktus, bet sacensību kopvērtējuma lejasgalā ierindojās “Dinamo Rīga 2” (3) un Rēzeknes BJSS (0).

Uzreiz pēc turnīra noslēguma risinājās apbalvošana, kurā bez labākajām komandām tika sveiktas vērtīgākās futbolistes. No “Dinamo Rīga” vienībām apbalvojumus saņēma Karlīna Miksone, Renāte Fedotova, Olga Ševcova un Evelīna Sendija Čubare, “RFS” rindās nominētas tika vārtsardzes Marija Ibragimova un Sofija Ņesterova, kamēr rēzekniešu sastāvā organizatori par labāko atzina Kristiānu Rancāni.

Pirms Elites līgas spēlēm ar 12 vienību dalību notika Attīstības līgas cīņas, kur dalībnieces sadalītas divās apakšgrupās pa sešām katrā, uzvarētāju noskaidrojot divos etapos. Pirmajā no tiem pēc viena riņķa turnīra tika noskaidrotas sešas spēcīgākās vienības (pa trim no katras grupas), kas, ņemot līdzi savas grupas labāku komandu rezultātus, savstarpēji noskaidroja vietu izkārtojumu no pirmās līdz sestajai. Identiskā veidā tika sadalītas arī pozīcijas no septītās uz leju.

A grupā cīņai par godalgotajām vietām kvalificējās “Lucavsala/LSAB” (11), FK “Auda” (7) un SK “Imanta” (6), kamēr no B apakšgrupas vietu pirmajā trijniekā nodrošināja SK “Super Nova” un “RFS-4” (abām pa 10), kā arī FK “Tukums 2000” (9). Izšķirošajās cīņās C grupā pārliecinošāko veikumu izdevās apliecināt “Lucavsala/LSAB” meitenēm, kuras visā turnīrā ielaida tikai divus vārtus, turklāt to izdarīja savā vienīgajā zaudējumā mačā ar “RFS-4” (0:2). Pa septiņiem punktiem savāca FK “Auda” un FK “Tukums 2000”, taču priekšrocību savstarpējā duelī svinētās uzvaras dēļ (1:0) ieguva FK “Auda”, tādējādi nopelnot sudrabu un atstājot konkurentes godpilnajā trešajā pozīcijā. Savukārt pozīcijās no ceturtās līdz sestajai izkārtojās attiecīgi SK “Super Nova” un “RFS-4” (6), kā arī SK “Imanta” (4).

Otrajā sešiniekā D grupā, kur komandas sadalīja 7.-12. vietu, ar 11 punktiem finišēja “RFS-3” un “Priekšnieces”, septīto vietu savstarpējā spēlē gūtā panākuma dēļ izcīnot “RFS-3”. Kopvērtējuma tālākajās pozīcijās ierindojās attiecīgi “Cēsis/FK Priekuļi” (7), SK “Kuorsova/Ludzas NSS” (5), FK “Jelgava” (4) un Rēzeknes BJSS (3).

Līdzīgi kā Elites līgā pēc turnīra noslēguma tika sveiktas gan labākās komandas, gan katras vienības vērtīgākā futboliste.

Kā vēstīts, turnīra mērķi ir veicināt komunikāciju starp meiteņu futbola klubiem, labāk sagatavoties ziemas sezonai (jo īpaši Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātam), kā arī noskaidrot stiprāko meiteņu komandu gan Attīstības, gan Elites līgā.

excel Attīstības līgas rezultāti

excel Elites līgas rezultāti

camera icon Attīstības līgas dalībnieku foto

camera icon Elites līgas dalībnieku foto

camera icon Attīstības līgas turnīra foto

camera icon Elites līgas turnīra foto

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo