LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā svētdienā Salaspils sporta nama zālē risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Latvijas Futbola federācijas atbalstītā bezmaksas Rīgas Ziemassvētku kausa izcīņa telpu futbolā meitenēm. 24 dalībnieču konkurencē triumfēja “RFS 1” komanda.

19122018 002
Atbilstoši RFF iepriekš veiktajai izlozei visas 24 vienības tika sadalītas trijās apakšgrupās pa astoņām vienībām katrā, kur paralēli uz trim parketa laukumiem aizvadīja viena riņķa turnīru, ceturtdaļfinālam kvalificējoties katras grupas divām labākajām vienībām, kā arī divām no trim labākajām trešo vietu ieguvējām.

A apakšgrupā uz pārējo konkurentu fona vislabāk sevi apliecināja “Friends” un Rēzeknes BJSS, kuras pieveica visas pārējās sāncenses, bet savā starpā cīnījās neizšķirti (0:0), tādējādi katra savācot pa 19 punktiem. Jāpiebilst, ka “Friends” kļuva par vienīgo komandu, kas priekšsacīkšu etapā ne reizi neielaida bumbu savos vārtos, uzrādot izcilu gūto un zaudēto vārtu attiecību (20-0). Tāpat ceturtdaļfinālam kvalificējās trešajā pozīcijā finišējušā “Riga United” (13).

B grupā toni noteica nākamā čempione “RFS 1” (19), punktus zaudējot tikai cīņā pret ceturtajā pozīcijā palikušo FK “Olaine” (0:0), bet pārējās ceļazīmes uz izslēgšanas mačiem nopelnīja “Dinamo Rīga 2” (14) un FK “Liepāja” (12).

Visbeidzot C apakšgrupā visvairāk punktus – pa 16 - savāca SK “Imanta” un “Dinamo Rīga 1”. Tā kā savstarpējā mačā pārāka bija “Dinamo Rīga 1” (1:0), pēdējā ieguva nomināli pirmo vietu tabulā, savukārt trešās pozīcijas īpašniece “AFA Olaine” iekrāja 12 punktus – tieši tikpat, cik šīs pašas vietas ieguvēja B grupā FK “Liepāja”. Pateicoties labākai vārtu attiecībai visās spēlēs (“+14” pret “+4”), ceļazīmi dalībai izslēgšanas mačos nopelnīja liepājnieces.

Ceturtdaļfināla gaitā pārliecinošus panākumus kaldināja abas nākamās finālistes, proti, “RFS 1” un Rēzeknes BJSS, pārspējot attiecīgi “Riga United” (4:0) un SK “Imanta” (3:0). Tāpat pusfinālam kvalificējās “Friends”, pieveicot FK “Liepāja” (2:1), kā arī “Dinamo Rīga 2”, kas īstā derbijā uzveica sava kluba pirmo komandu – 1:0.

Pusfināla kārtā “RFS 1” neatstāja ne mazākās cerības “Dinamo Rīga 2” meitenēm, atstājot tās “uz nulles” (5:0), savukārt Rēzeknes BJSS pēc bezvārtu neizšķirta pamatlaikā “pendeļu” sērijā ar 3:1 sarūgtināja “Friends”.

Izšķirošajā zelta godalgu duelī “RFS 1” guva virsroku pār rēzeknietēm (5:1), kamēr “Friends” spraigā cīniņā pieveica “Dinamo Rīga 2” vienību – 3:2, iegūstot bronzas godalgas.

Apbalvošanas ceremonijā ar vērtīgām piemiņas balvām tika sveiktas ne tikai trīs labāko komandu dalībnieces, bet gan pilnīgi visas dalībnieces, saņemot dāvanas no turnīra atbalstītājiem “BELLA” un “Perwoll”. Turnīra organizatoru vērtējumā tika noteiktas un sveiktas arī 12 sacensību vērtīgākās futbolistes – Olga Ševcova, Elīza Spruntule un Anna Krūmiņa (visas “RFS 1”), Ligita Tumāne un Kristiāna Rancāne (abas Rēzeknes BJSS), Anastasija Ročāne un Sandra Voitāne (abas “Friends”), kā arī Ieva Krasnova (“Dinamo Rīga 2”), Karlīna Miksone (FK “Liepāja”), Virgīnija Vītola (“Riga United”), Evelīna Sendija Čubare (“Dinamo Rīga 1”) un Una Jēgere (SK “Imanta”).

Labāko treneru nominācijā apbalvojumus izpelnījās Karīna Šakurova (“RFS”) un Olga Prokopina (Rēzeknes BJSS), tāpat ar piemiņas balvām tika sveikti turnīru apkalpojušie tiesneši.

Kā vēstīts, turnīra uzdevums bija palīdzēt tā dalībniecēm sagatavoties ziemas sezonai un jo īpaši Latvijas meiteņu telpu futbola čempionātam, veicināt komunikāciju starp meiteņu klubiem, kā arī stiprāko meiteņu komandu un labāko spēlētāju noteikšana.

Pērn notikušajās sacensībās 14 komandu un 150 dalībnieču konkurencē pirmās divas vietas izcīnīja RFS vienības, savukārt trešajā pozīcijā ierindojās Rēzeknes BJSS/SK Progress.

excel Turnīra rezultāti

camera icon Dalībnieku foto

camera icon Turnīra foto

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo