LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā svētdienā Salaspils sporta nama zālē pirmo reizi risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētā un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītā bezmaksas Rīgas Ziemassvētku kausa izcīņa telpu futbolā meitenēm, kurā startēja 14 komandas, vienkopus pulcējot ap 150 dalībnieču. Pirmās divas vietas izcīnīja RFS vienības, savukārt trešajā pozīcijā ierindojās Rēzeknes BJSS/SK Progress.

20122017 001
Ar izlozes palīdzību visas sacensību dalībnieces tika sadalītas divās apakšgrupās pa septiņām vienībām katrā. Pēc viena riņķa izspēles katras grupas labākās divas vienības iekļuva pusfinālā, kur turpināja spēkošanos par godalgotajām vietām, savukārt grupu 3. un 4. vietu ieguvējas savā starpā attiecīgi sadalīja 5.-6. un 7.-8. pozīciju.

A apakšgrupā vislabāk sevi apliecināja RFS-2, kas sešās spēlēs sakrāja 14 punktus (četras uzvaras un divi neizšķirti), uzrādot izcilu vārtu attiecību – 31-2. Otru ceļazīmi uz pusfinālu nopelnīja Preiļu BJSS, kas finišēja punkta atstatumā no līderes, tāpat pavisam netālu no vadošā dueta kopvērtējuma tabulā ierindojās arī Rēzeknes BJSS (12) un RFS-3 (10). Preiļu meitenes un RFS trešā komanda vienīgās prata atņemt punktus pirmās vietas īpašniecei RFS-2, cīnoties neizšķirti – attiecīgi 0:0 un 2:2.

Savukārt B grupā vispārliecinošāk startēja RFS-1, savācot 16 punktus, un vienīgo neizšķirtu – 0:0 – piedzīvojot pret piektajā vietā palikušo SK “Super Nova” vienību. Spraigā cīņā otro vietu izcīnīja Rēzeknes BJSS/SK Progress (13), kas par punktu apsteidza SK “Imanta/Talsi”, savukārt neviena no pārējām četrām B apakšgrupas “blicēm” nespēja iegūt vairāk par septiņiem punktiem.

Pusfinālos meistarības un sportiskās veiksmes ziņā pārākas izrādījās abas RFS komandas. Latvijas galvaspilsētu pārstāvošās futbola skolas pirmā vienība cīņā par iekļūšanu finālā pēc bezvārtu neizšķirta pamatlaikā “pendeļu” sērijā ar 3:2 pieveica Preiļu BJSS, kamēr RFS-2 ar 3:0 sarūgtināja rēzeknietes.

Ziemassvētku kausa izcīņas fināla mačā RFS vienību “derbijā” ar 3:2 pārāka izrādījās pirmā komanda, savukārt bronzas duelī Rēzeknes BJSS/SK Progress ar 5:0 lika kapitulēt Preiļu meitenēm.

Mačā par 5. vietu SK “Imanta/Talsi” pēcspēles sitienu sērijā (pamatlaiks noslēdzās 0:0) ar 3:2 pārspēja Rēzeknes BJSS, bet 7. vietu turnīrā izcīnīja RFS-3 (4:1 pret “Lucavsala/LSAB”).

Triju pirmo vietu ieguvējas no organizatoriem saņēma kausus un medaļas, pilnīgi visas sacensību dalībnieces tika sveiktas ar turnīra partnera “Perwoll” sarūpētajām balvām, bet katras komandas vērtīgākā futboliste savā īpašumā ieguva 2018. gada Pasaules kausa izcīņas futbola mini bumbu.

Kā minēts, Ziemassvētku telpu futbola kausa izcīņa bija pirmais šāda veida sieviešu turnīrs, un nākotnē RFF sadarbībā ar LFF noteikti plāno iesākto tradīciju ne tikai turpināt, bet arī attīstīt un pilnveidot.

excel Turnīra rezultāti

camera icon Dalībnieku foto

camera icon Turnīra foto

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo