LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Iepriekšējā svētdienā Salaspils Sporta namā risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF), Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA), kā arī bērnu un jauniešu kluba SK “Kengaroos” atbalstītais turnīrs “Rīgas kauss futbolā telpās 2006.-2010.g.dz.zēniem”. Piecu vecuma grupu konkurencē, startējot 29 komandu pārstāvētiem 14 klubiem, sekmīgāko sniegumu izdevās uzrādīt FS “Nikars” jaunajiem censoņiem, kuri triumfēja starp 2007. un 2009. gadā dzimušo spēlētāju pārstāvētajām vienībām.

Kā vēstīts, sacensībām katrā vecuma grupā tika atļauts pieteikties attiecīgā gadā dzimušajiem un jaunākiem futbolistiem, no kuriem katram nepieciešama LFF izdota licence, kas pēc pieprasījuma jāuzrāda sacensību tiesnesim. Komandas pieteikumā un spēles protokolā drīkstēja būt ne vairāk par 12 spēlētājiem.

Turnīra cīņas notika pēc pielāgotiem futbola telpās spēles noteikumiem paralēli uz trim parketa seguma laukumiem, mačiem risinoties ar 4. izmēra futbola bumbām, kas pielāgotas telpām. Katrā vecuma grupā uzvarētājas tika noskaidrotas pēc viena riņķa izspēles, uzvarētājām kvalificējoties LFF organizētajām finālsacensībām futbolā telpās, kur spēkosies ar labākajām pārējo piecu valsts reģionu pārstāvēm laika periodā no 2020. gada 16. līdz 20. martam.

Vecākajā jeb 2006. gadā dzimušo futbolistu konkurencē starp sešām vienībām vislabāk sevi apliecināja “Ogres NSC” (15), uzvarot visas piecas cīņas, kamēr attiecīgi otro un trešo pozīciju ieņēma FK “Jūrnieks” (12) un JFK “Daugava” (9). Uzreiz aiz godalgotajām vietām kopvērtējuma tabulā ierindojās “RIGA FC/Fariona FK” (6), kā arī FK “Baltika” (3) un SK “Vēsma” (0). Jāpiebilst, ka Latvijas mēroga finālturnīrā ogrēniešu vietā Rīgas godu aizstāvēs otrās vietas ieguvēja FK “Jūrnieks”.

Par rezultatīvāko futbolistu šajā vecuma grupā kļuva 17 vārtus guvušais Mihails Vinogradovs (FK “Jūrnieks”), kā labākais spēlētājs tika atzīts Anrijs Nelsons (“Ogres NSC”), prasmīgākā vārtsarga godu izpelnījās cits ogrēnietis Vladimirs Paškovics, bet skatītāju simpātiju balvu nopelnīja Arsenijs Golubevs (JFK “Daugava”). Par labāko treneri organizatori izvēlējās Vadimu Farionu (“RIGA FC/Fariona FK”), savukārt “Fantasy Park” balvu – iespēju kopā apmeklēt boulinga spēli – par aktīvākajiem līdzjutējiem saņēma Ogres komanda.

Arī 2007.g.dz. futbolistu turnīrā startēja sešas komandas, uzvaras laurus plūcot FS “Nikars” (13) jaunajiem talantiem, kuri piecās spēlēs sakrāja 13 punktus, vienīgo reizi punktus zaudējot cīņā ar otrajā pozīcijā finišējušo “Fariona FK” (11). Kā trešā finišēja FS “Leevon” (9), bet attiecīgi tālāk kopvērtējumā izkārtojās JFC “Corona Borealis” (7), FK “Jūrnieks” (3) un bez punktiem palikusī SK “Vēsma”.

Visbiežāk sāncenšu vārtsargus sarūgtināja Rafaels Lūsis (FS “Leevon”), kura rēķinā septiņi trāpīgi raidījumi. Attiecīgi labākā spēlētāja un trenera nominācijas tika FS “Nikars” pārstāvjiem, proti, Emīlam Lūsim un Laurim Hincenbergam, kā vērtīgākais vārtsargs tika sumināts Arons Amdars (“Fariona FK”), savukārt “Fantasy Park” balvu izpelnījās “Fariona FK” vienība. Turnīra simpātijas apbalvojumu nopelnīja ne tikai JFC “Corona Borealis” pārstāvējušais Gļebs Cvetkovs, bet arī SK “Vēsma” un FK “Jūrnieks” treneri Vladimirs Asrijancs un Ivans Gospodars – tieši viņu klubi piedalījās pilnīgi visās piecās turnīra vecuma kategorijas sacensībās.

Turnīra “vidējā” vecuma grupā jeb 2008.g.dz. futbolistu cīņā starp piecām vienībām nepārspēta palika FS “Daugava Rīga” (12), pabeidzot turnīru ar perfektu bilanci jeb četrām uzvarām. Pa septiņiem punktiem savāca gan “Ogres NSC”, gan “Fariona FK” un, ņemot vērā, ka šo komandu savstarpējais duelis noslēdzās neizšķirti, vērā ņemta tika kopējā vārtu attiecība, kas labāka bija ogrēniešiem (“+11” pret “+8”). Uzreiz aiz vadošā trio palika FK “Jūrnieks” (3) un SK “Vēsma”.

Individuālajās nominācijās šeit pa diviem apbalvojumiem izpelnījās “Ogres NSC” un “Fariona FK” klubi. Pēdējā ieguva “Fantasy Park” nomināciju un labākā vārtsarga titulu (Artjoms Pervušins), kamēr ogrēniešu rindās tika sveikts labākais treneris (Mārcis Bormanis) un rezultatīvākais spēlētājs – sešus vārtus guvušais Ričards Krepšs. Tikmēr par labāko futbolistu organizatori atzina Mihailu Vandišu (FS “Daugava Rīga”).

Starp 2009. gadā dzimušajām vienībām pārākā līdzīgi kā 2007.dz.g. spēlētāju konkurencē izrādījās FS “Nikars”, iegūstot 13 punktus. Otro vietu sešu komandu turnīrā ieguva par punktu mazāk izcīnījusī “Fariona FK” (12), kamēr “bronzas” pozīcijā finišēja SK “Kengaroos” (9). Kā ceturtā sacensības pabeidza FK “Jūrnieks” (6), kas aiz sevis tabulā atstāja JFC “Corona Borealis” (4) un SK “Vēsma” (0).

Par vērtīgāko futbolistu šajā vecuma kategorijā kļuva čempiones pārstāvis Edvards Eida, prasmīgākā vārtsarga titulu izpelnījās viņa komandas biedrs Mareks Muižzemnieks un tāpat arī “Fantasy Park” balvu ieguva FS “Nikars” jaunie futbolisti. Kā labākais treneris tika sveikts Georgijs Benskis (SK “Kengaroos”), kamēr visvairāk vārtus – 9 - guva viņa audzēknis Adrians Gorodņičijs. Sacensību simpātiju balvu organizatori piešķīra uzreiz trim futbolistiem – Maksimam Golubokam (“Fariona FK”), Aleksandram Daimondam Džonsonam (SK “Kengaroos”) un Robertam Daukstam (SK “Vēsma”).

Visbeidzot starp jaunākajiem jeb 2010. gadā dzimušajiem futbolistiem sešu vienību konkurencē labākā bija “RFS 1”, kas vienīgā visās sacensībās ne reizi neielaida bumbu savos vārtos, finišējot ar izcilu gūto un zaudēto vārtu bilanci (30:0!) un 15 punktiem. Otrajā vietā ierindojās SK “Kengaroos” (10), savukārt trešo pozīciju izcīnīja “RFS” otrā komanda, kas savāca deviņus punktus. Attiecīgi tālākajās kopvērtējuma tabulas ailītēs izkārtojās FK “Jūrnieks” (5), BJFK “Pārdaugava” (4) un SK “Vēsma” (0).

Par labāko treneri šajā vecuma kategorijā tika atzīts RFS vienības vadījušais Vadims Burlačuks, kura pirmās komandas audzēknis Silvestrs Šinkevičs ar deviņiem vārtu guvumiem kļuva par rezultatīvāko spēlētāju, kamēr viņa partneris Ričards Judins saņēma labākā vārtsarga godu. Par vērtīgāko futbolistu organizatori izvēlējās Robertu Pavuliņu (FK “Jūrnieks”), “Fantasy Park” balvu nopelnīja SK “Kengaroos”, bet simpātiju balvu – Timurs Ahmetovs (SK “Kengaroos”) un Artjoms Ivanovs (“RFS 2”).

Kā ziņots, turnīra uzdevumi bija nodrošināt Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubus ar iespēju startēt bezmaksas sacensībās ziemas periodā, noteikt spēcīgāko Latvijas galvaspilsētas bērnu un jaunatnes klubu futbolā telpās, kas pārstāvēs Rīgas reģionu Latvijas finālsacensībās, kā arī noteikt sacensību labākos futbolistus.

Kā ziņots, pērnā gada sacensībās 2006. un 2007. gada vecuma grupās triumfēja SK “Super Nova” audzēkņi, 2005. un 2009. gada kategorijās nepārspēti palika TFS “Nikars-Vanagi” jaunie censoņi, kamēr starp 2008. gadā dzimušajiem futbolistiem uzvaras laurus plūca “Fariona FK” vienība.

excel 2006.g.dz. rezultāti

excel 2007.g.dz. rezultāti

excel 2008.g.dz. rezultāti

excel 2009.g.dz. rezultāti

excel 2010.g.dz. rezultāti

word Komandu foto

word 2006., 2008., 2010.g.dz. sacensību foto

word 2007., 2009.g.dz. sacensību foto

video icon Sacensību video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo