LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Svētdien, 5. janvārī, Salaspils Sporta namā notiekošajā Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētajā un Latvijas Futbola federācijas (LFF), Latvijas Telpu futbola asociācijas (LTFA), kā arī bērnu un jauniešu kluba SK “Kengaroos” atbalstītajā turnīrā “Rīgas kauss futbolā telpās 2006.-2010.g.dz.zēniem” kopumā startēs 29 komandas no 14 klubiem. Līdzīgi kā pērn sacensības notiks bez dalības maksas, taču pirmo reizi turnīra vēsturē visu piecu vecuma grupu laureāti tiks noskaidroti vienas dienas sacensībās.

Sacensībām atļauts pieteikties attiecīgā gadā dzimušajiem un jaunākiem futbolistiem, no kuriem katram jābūt LFF izdotai licencei, kas pēc pieprasījuma jāuzrāda sacensību tiesnesim. Komandas pieteikumā un spēles protokolā drīkst būt ne vairāk par 12 spēlētājiem.

Turnīra cīņas notiks pēc pielāgotiem futbola telpās spēles noteikumiem paralēli uz trim parketa seguma laukumiem. Mači risināsies ar 4. izmēra futbola bumbām, kas pielāgotas telpām, vienas spēles ilgums plānots 15 minūšu apjomā t.s. “netīrā” laika.

Visu vecuma grupu uzvarētāji kvalificēsies LFF organizētajām finālsacensībām futbolā telpās, kur spēkosies ar labākajām pārējo piecu valsts reģionu pārstāvēm laika periodā no 2020. gada 16. līdz 20. martam.

Vecākajā jeb 2006. gadā dzimušo futbolistu konkurencē spēkosies sešas vienības, kuru vidū ietilpst FK “Jūrnieks”, “RIGA FC/Fariona FK”, SK “Vēsma”, JFK “Daugava”, “Ogres NSC” un FK “Baltika”. Tāpat identisks dalībnieču skaits pulcēsies 2007.g.dz. spēlētāju turnīrā, par zelta godalgām spēkojoties FK “Jūrnieks”, FS “Leevon”, SK “Vēsma”, FS “Nikars”, “Fariona” FK un JFC “Corona Borealis”, kamēr 2008.g.dz. sacensībās būs par vienu komandu mazāk – šeit piedalīsies “Fariona” FK, FK “Jūrnieks”, SK “Vēsma”, FS “Daugava Rīga” un “Ogres NSC”.

Visbeidzot attiecīgi pa sešām vienībām būs pārstāvētas abu jaunāko vecuma grupu turnīros. 2009.g.dz. futbolistu cīņām pieteikušās FK “Jūrnieks”, SK “Kengaroos”, SK “Vēsma”, FS “Nikars”, “Fariona” FK un JFC “Corona Borealis”, bet 2010.g.dz. spēlētāju turnīrā spēkosies divas “RFS” vienības, FK “Jūrnieks”, SK “Vēsma”, SK “Kengaroos” un BJFK “Pārdaugava”.

Turnīra dalībnieces katrā vecumā uzvarētāju noskaidros pēc viena riņķa izspēles.

Sacensību trīs labākās komandas, kā arī vērtīgākie individuālajās nominācijās (spēlētājs, vārtsargs, komandas pārstāvis, rezultatīvākais futbolists) saņems apbalvojumus no organizatoriem, bet pārējie dalībnieki – piemiņas balvas.

Turnīra uzdevumi ir nodrošināt Rīgas reģiona bērnu un jaunatnes futbola klubus ar iespēju startēt bezmaksas sacensībās ziemas periodā, noteikt spēcīgāko Latvijas galvaspilsētas bērnu un jaunatnes klubu futbolā telpās, kas pārstāvēs Rīgas reģionu Latvijas finālsacensībās, kā arī noteikt sacensību labākos futbolistus.

Kā ziņots, pērnā gada sacensībās 2006. un 2007. gada vecuma grupās triumfēja SK “Super Nova” audzēkņi, 2005. un 2009. gada kategorijās nepārspēti palika TFS “Nikars-Vanagi” jaunie censoņi, kamēr starp 2008. gadā dzimušajiem futbolistiem uzvaras laurus plūca “Fariona FK” vienība.

excel 2006.g.dz. kalendārs

excel 2007.g.dz. kalendārs

excel 2008.g.dz. kalendārs

excel 2009.g.dz. kalendārs

excel 2010.g.dz. kalendārs

word Sacensību nolikums

word Pieteikuma forma

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo