LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Sestdien, 30. septembrī, “Elektrum” Olimpiskajā centrā uz mākslīgā seguma laukuma ar daudzpusīgu pasākumu klāstu otro reizi risinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais “Beerhouse No1 Football Fest” bezmaksas festivāls amatieru komandām, kas šoreiz pulcēja teju 150 dalībniekus 25 dažādās komandās.

08102018 003
Šis unikālais amatieru futbolistiem paredzētais pasākums risinājās Rīgas Futbola nedēļas ietvaros ar mērķi popularizēt futbola daudzveidību un piesaistīt tam vēl vairāk amatieru sporta entuziastu. Visas 25 komandas sestdienas pievakari trīs stundu garumā varēja pavadīt jautrā aktīvā atpūtā, piedaloties deviņās dažādās disciplīnās: futbola sacensībās, stafetēs, konkursos un atrakcijās, kā arī saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un pasākuma partneriem.

Vislabāk šajā pasākumā sekmējās “DSV2” un “Maroko team” vienībām, kuras ar vislielāko punktu skaitu uzvarēja piepūšamās šķēršļu joslas ātruma disciplīnā, bet vēl pa reizei atsevišķi triumfēja kādā no pārējām aktivitātēm. “DSV2” futbolisti apliecināja savu pārākumu festivāla centrālajā pasākumā jeb futbola sacensībās “4x4”, kamēr “Maroko team” izrādījās meistarīgākā sitienu precizitātes konkursā. “DSV2” atšķirībā no tiešās konkurentes piedalījās pilnīgi visās disciplīnās, tādējādi kļūstot par uzvarētāju arī visa festivāla kopējā ieskaitē.

Par meistarīgāko komandu bumbas žonglēšanā kļuva FC “Buljbuljator”, draudzīgākās vienības nosaukumu attiecīgajā disciplīnā apliecināja FC “Dūži”, savukārt tehniskajā stafetē triumfēja FK “Sobaka”. Piepūšamās šķēršļu joslas “gudrības pārbaudījumā” nepārspēta palika “Aizskola”, futbolā ar Latvijas nacionālās izlases pārstāvjiem (#11vilki) uzvarēja “NAA”, bet disciplīnā “Esmu izpalīdzīgs futbolists” pirmo vietu izcīnīja “DSV4”.

Festivāla laikā par futbolistu komfortu un labsajūtu rūpējās pasākuma partneri: alus krogs “Beerhouse No1”, sporta veikals “Komanda” un vadošais sporta zīmols “Adidas”, “Fantasy Park”, “Perwoll”, “Bella” u.c.

Kā minēts, šāda veida unikāls amatieru futbolistiem paredzēts pasākums Rīgā risinājās otro reizi. Tā mērķis ir popularizēt futbola daudzveidību un piesaistīt “sporta karalim” vēl vairāk amatieru sporta entuziastu.

camera icon Foto

video icon Turnīra video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo