LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020
Šī gada 23. septembrī no plkst.18:30 līdz 21:30 „Elektrum” Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz mākslīgā seguma laukuma ar daudzpusīgu pasākumu klāstu pirmo reizi risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētais un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītais “Beerhouse No1 Futbola festivāls” amatieru komandām, kurā bez maksas varēs piedalīties jebkurš futbola entuziastu kolektīvs 4-5 cilvēku sastāvā deviņās dažādās disciplīnās. Kā zināms, šīs pašas dienas rīta pusē turpat “Elektrum” Olimpiskajā centrā gados jaunākos futbola censoņus priecēs tradicionālie Rīgas Futbola svētki bērniem, savukārt vakara cēlienā pārbaudīt savas prasmes un iemaņas dažādās futbola disciplīnās būs laipni aicināti amatieru futbola kolektīvi.

“Beerhouse No1 Futbola Festivāla” laikā pieaugušo komandām būs iespēja piedalīties “Komanda.lv” futbola turnīrā formātā 4 pret 4, kas notiks uzreiz astoņos (!) laukumos, pulcējot 32-40 komandas (sacensību reglaments: 3 spēlētāji, vārtsargs un maksimums 1 rezervists; 5.izmēra futbola bumba; telpu futbola vārti; laukuma izmērs 15x27 metri; 8-9 spēles katrai komandail 4-6 minūtes uz spēli). Paralēli futbola turnīram amatieru kolektīvi varēs atpūsties un arī sacensties vēl astoņās disciplīnās: bumbas žonglēšanā, sitienos uz precizitāti, jautrajā futbolā 4 pret 4 u.c. aktivitātēs.

Tāpat festivāla norises gaitā dalībnieki varēs izmantot iespēju saņemt noderīgus fizioterapeita padomus un rehabilitācijas konsultācijas no ārstniecības iestādes “Arho Medicīnas Serviss” profesionāļiem.

“Beerhouse No1 Futbola Festivāls” tādejādi ir vienreizēja iespēja pavadīt sestdienas pievakari enerģiskā un aktīvā atpūtā, vienlaikus piedaloties dažādos konkursos un atrakcijās, saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un vairākiem pasākuma partneriem: alus kroga “Beerhouse No1”, sporta veikala „Komanda” un vadošā sporta zīmola „Adidas”, no RFS Virslīgas kluba un fotoskolas „Portret.lv”, no „Fantasy Park” un „LGK atrakcijas”, no „Perwoll” un „Splat” zīmoliem, no sabiedriskās labdarības organizācijas „Dr.Klauns” u.c.

Šīs unikālais amatieru futbolistiem paredzētais pasākums risināsies Latvijas Futbola dienas un Eiropas Sporta nedēļas ietvaros, un tā mērķis ir popularizēt futbola daudzveidību un piesaistīt tam vēl vairāk amatieru sporta entuziastu. Kā minēts, pasākums ir bezmaksas, un tā dalībniekiem jābūt vismaz 18 gadus veciem.

Komandu pieteikšanas ritēs līdz 18. septembrim, nosūtot aizpildītu pieteikuma formu pasākuma izpilddirektoram Eduardam Borisevičam uz e-pasta adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Arī jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzu sazināties pa norādīto e-pastu vai telefonu 29688812.

“BEERHOUSE No1 FUTBOLA FESTIVĀLS” 23.septembrī:
  • 18:00 – 18:15 reģistrācija
  • 18:15– 21:00 FUTBOLS 4X4 un citas aktivitātes
  • 21:00 – 21:30 apbalvošana un fotografēšanas

Pasākuma reglaments

Pasākuma pieteikuma forma

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo