LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šā gada 28. septembrī no plkst.10:00 līdz plkst.12:30 “Elektrum” Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz mākslīgā seguma laukuma risināsies tradicionālie Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes atbalstītie Rīgas Futbola svētki, kuros bez maksas pieaugušo (vecāku, treneru vai sporta skolotāju) pavadībā aicinātas piedalīties 2011.-2012. gadā dzimušo bērnu komandas 4-5 cilvēku sastāvā.

Kā ierasts, Rīgas Futbola svētki bērniem sniegs iespēju pavadīt dienu jautrā sportošanā, tuvāk iepazīstot futbola daudzpusību, un, piedaloties 11 dažādās futbola un ar futbolu saistītās disciplīnās, gūt patīkamus pārsteigumus un balvas no organizatoriem un pasākuma partneriem.

Svētku laikā 2011.-2012. gadā dzimušajiem puišiem un meitenēm no galvaspilsētas un ārpus Rīgas būs iespēja piedalīties futbola sacensībās 4 pret 4 (uzreiz 4-6 laukumos!), „LGK.LV” piepūšamās šķēršļu joslas pārvarēšanā, uzmanības pārbaudē ar „EVELATUS” un „Nuts for Kids”, ātruma un stipruma pārbaudē ar Latvijā vislielāko futbola bumbu, sitienos uz precizitāti kopā ar „Fantasy Park”. Tāpat jaunie censoņi varēs pārbaudīt spēkus futbola stafetēs, žonglēšanā un koordinācijas „stacijā”, atbalsta Latvijas nacionālajai izlasei oriģinalitātē, “jautrajā futbolā” un “ātrā prāta” sacensībās.

Pasākumā būs iespēja tuvāk iepazīties ar sporta veikalu “Komanda” un Latvijā vadošo zīmolu “Adidas”, uzdejot kopā ar futbolistu vidū populārākajām karsējmeitenēm “Baroneses”, atsvaidzināties ar “Everest ūdeni un “Gutta” sulām, kā arī nogaršot “ESKIMOS” saldējumu. Visas dienas garumā Jūs priecēs ekskluzīvas dekorācijas no „Party Star Riga”, bet ar pasākuma “naglu” uzstāsies „Masters” svētku organizēšanas meistari.

Pasākuma dalībnieku reģistrācija sāksies plkst.9:00 (līdz plkst.9:45), bet svinīgā apbalvošana plānota uzreiz pēc Rīgas Futbola svētku izskaņas plkst.12:00. Pieteikumi dalībai jāiesniedz uz speciālas pieteikuma veidlapas, kas līdz 23. septembrim jāaizpilda interneta tiešsaistē. Iespēja aizpildīt ir gan komandas pieteikumu, gan individuālo (komandas 4-5 spēlētāju sastāvā tiks sastādītas uz vietas) https://ej.uz/FutbolaSvetki .

Svētku galvenais mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbola daudzpusību un piesaistīt viņus vēl vairāk šim sporta veidam. Kā minēts, pasākums ir bezmaksas un paredzēts 32-40 komandām 4-5 bērnu sastāvā (puišiem un meitenēm no galvaspilsētas un ārpus Rīgas). Tiek laipni aicināti gan futbolā jau pieredzi uzkrājušie censoņi, gan arī tie bērni, kuri vēl tikai sper savus pirmos soļus pasaules populārākajā spēlē.

Esi jautrs un daudzpusīgs sportists? Nāc pie mums un pierādi to kopā ar savu futbola komandu!

word Nolikums

camera icon Afiša

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo