LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Sestdien, 30. septembrī, “Elektrum” Olimpiskajā centrā uz mākslīgā seguma laukuma aktīvā gaisotnē aizritēja jau tradicionālie Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes Izglītības un sporta departamenta atbalstītie Rīgas Futbola svētki bērniem, kas vienkopus pulcēja ap 150 jaunajiem censoņiem 30 dažādās komandās.

08102018 001

Topošo galvaspilsētas kājbumbas meistaru mērķauditorijai paredzētais bezmaksas pasākums bija viena no daudzajām RFF organizētajām aktivitātēm Rīgas Futbola nedēļas ietvaros, kas pilsētas futbola entuziastus priecēja no 23. līdz 30. septembrim.

Trīs stundu garumā visas 30 komandas ar 2010.-2011. gadā dzimušajiem bērniem piedalījās dažādās ar futbolu saistītās disciplīnās, konkursos un atrakcijās, pavadot pēcpusdienu jautrā aktīvā atpūtā, kā arī saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un pasākuma partneriem: sporta veikala “Komanda” un vadošā sporta zīmola “Adidas”, no “Fantasy Park”, “Perwoll u.c.

Svētku laikā bērni piedalījās futbola turnīrā formātā “4 pret 4”, kas notika uzreiz četros laukumos, atpūtās un sacentās īpašā izklaides (“LGK.LV FUN”) zonā, pārbaudot savus spēkus stafetēs, bumbas žonglēšanā, sitienos uz precizitāti, šķēršļu joslas pārvarēšanā utt., kā arī pārbaudīja savas spējas kopā ar Latvijas nacionālās izlases futbolistiem aktivitātē “Futbols ar 11 vilkiem”. Šeit atrakcijas dalībniekiem bija iespēja klātienē pārspēt mūsu nacionālās valstsvienības vārtsargu Kasparu Ikstenu, savukārt pārējās aktivitātēs kopā ar bērniem piedalījās tādi izlases pārstāvji kā Kaspars Dubra, Roberts Savaļnieks, Gļebs Kļuškins, Aleksandrs Solovjovs, Aleksandrs Fertovs u.c.

Par jauno futbola censoņu komfortu visa pasākuma laikā rūpējās bērnu svētku aģentūras “ChuCha ChaCha kids/teen club” atraktīvie animatori, bet visi pasākuma dalībnieki saņēma katrs pa divām biļetēm uz Latvijas nacionālās izlases spēli Nāciju līgā pret Kazahstānu, kas Rīgā risināsies 13. oktobrī.

Rīgas Futbola svētku galvenais mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbola daudzpusību un piesaistīt viņus vēl vairāk šim sporta veidam.

camera icon Foto

video icon Video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo