LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šī gada 30. septembrī no plkst.14.00 līdz plkst.17.00 “Elektrum” Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz mākslīgā seguma laukuma risināsies tradicionālie Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas domes Izglītības un sporta departamenta atbalstītie Rīgas Futbola svētki, kuros bez maksas pieaugušo (vecāku, treneru vai sporta skolotāju) pavadībā aicinātas piedalīties 2010.-2011. gadā dzimušo bērnu komandas 4-5 cilvēku sastāvā. Tiks gaidīti gan tie, kuri sper pirmos soļus, gan jau pieredzi uzkrājuši jaunie futbolisti. Šis būs viens no daudzajiem RFF organizētajiem pasākumiem Rīgas Futbola nedēļas ietvaros, kas Latvijas galvaspilsētas futbola entuziastus priecēs no 23. līdz pat 30. septembrim.

Kā ierasts, Rīgas Futbola svētki bērniem sniegs topošajiem futbola censoņiem iespēju pavadīt dienu jautrā aktīvā atpūtā, tuvāk iepazīstot futbola daudzpusību, un, piedaloties futbola sacensībās, stafetēs, konkursos un atrakcijās, saņemt patīkamus pārsteigumus un balvas no organizatoriem un pasākuma partneriem: sporta veikala “Komanda” un vadošā sporta zīmola “Adidas”, no “Fantasy Park” u.c.

Svētku laikā 2010.-2011. gadā dzimušajiem bērniem būs iespēja piedalīties futbola turnīrā formātā “4 pret 4”, kas notiks uzreiz sešos laukumos.

Vienlaikus ar futbola turnīru jaunajiem dalībniekiem būs pieejama īpaša izklaides (“LGK.LV FUN”) zona, kur bērni varēs atpūsties un sacensties vēl vairākās papildus disciplīnās: stafetēs, žonglēšanā, sitienos uz precizitāti, šķēršļu joslas pārvarēšanā u.c. aktivitātēs.

Tāpat bērnus gaidīs unikāla iespēja klātienē plecu pie pleca pārbaudīt savas spējas kopā ar Latvijas nacionālās izlases futbolistiem aktivitātē “Futbols ar 11 vilkiem”. Par jauno futbola censoņu komfortu rūpēsies arī bērnu svētku aģentūra “ChuCha ChaCha kids/teen club”, ar atraktīvu animatoru palīdzību solot bērniem sagādāt neaizmirstamus svētkus. Rīgas Futbola svētku galvenais mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbola daudzpusību un piesaistīt viņus vēl vairāk šim sporta veidam (t.sk. atrast atbilstošo Rīgas bērnu un jaunatnes klubu jaunpienācējiem) . Kā minēts, pasākums ir bezmaksas un paredzēts 32-40 komandām 4-5 bērnu sastāvā (2010.-2011. gadā dzimušajiem puišiem un meitenēm). Rīgas Futbola svētkiem var pieteikties arī individuāli, tādā gadījumā organizatori palīdzē ar komandas organizēšanu.

Pieteikšanās ritēs līdz 21. septembrim, nosūtot aizpildītu pieteikuma formu interneta vietnē https://ej.uz/FutbolaSvetki. Reģistrācija pasākuma dienā plānota no plkst.13.30 līdz plkst.14.00.

Reglaments

Informācija par pēdējiem Rīgas Futbola svētkiem

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo