LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Šā gada 23. septembrī no plkst.10:30 līdz 13:30 „Elektrum” Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz mākslīgā seguma laukuma ar nebijuši plašu pasākumu klāstu risināsies Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) atbalstītie tradicionālie Rīgas Futbola svētki, kuros BEZMAKSAS pieaugušo (vecāku, treneru vai sporta skolotāju) pavadībā aicināti piedalīties 2009.-2010. gadā dzimušo bērnu komandas 4-5 cilvēku sastāvā.

Šī būs unikāla iespēja topošajiem futbola censoņiem pavadīt dienu jautrā, enerģiskā un aktīvā atpūtā, vienlaikus piedaloties dažādos konkursos un atrakcijās, saņemot patīkamus pārsteigumus un vērtīgas balvas no organizatoriem un vairākiem pasākuma partneriem: sporta veikala „Komanda” un vadošā sporta zīmola „Adidas”, no RFS Virslīgas kluba un fotoskolas „Portret.lv”, no „Fantasy Park” un „LGK atrakcijas”, no „Perwoll” un „Splat” zīmoliem, sabiedriskās labdarības organizācijas „Dr.Klauns” u.c.

Pasākuma laikā 2009.-2010. gadā dzimušajiem bērniem būs iespēja piedalīties futbola turnīrā formātā 4 pret 4, kas notiks uzreiz astoņos (!) laukumos.

Vienlaikus ar futbola turnīru jaunajiem dalībniekiem būs pieejama īpaša izklaides („FUN”) zona, kur bērni varēs atpūsties un arī sacensties vēl astoņās disciplīnās: stafetēs, žonglēšanā, sitienos uz precizitāti, jautrajā futbolā 4 pret 4, tematisko uzdevumu risināšanā u.c. aktivitātēs.

Svētku garumā jaunajiem futbola entuziastiem būs lieliska iespēja saņemt autogrāfus un iemūžināt sevi kopbildē ar Latvijas nacionālās izlases futbolistiem.

Tradicionālie Rīgas Futbola svētki risināsies Latvijas Futbola dienas un Eiropas Sporta nedēļas ietvaros, un to mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbola daudzpusību un piesaistīt viņus vēl vairāk šim sporta veidam. Kā minēts, pasākums ir bezmaksas, un tas paredzēts 32-40 komandām 4-5 bērnu sastāvā (2009.-2010.gadā dzimušajiem puišiem un meitenēm).

Komandu pieteikšanās notiks līdz 18.septembrim, nosūtot aizpildītu pieteikuma formu pasākuma izpilddirektorei Jevgeņijai Obodņikovai uz e-pasta adresi This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Arī jautājumu vai neskaidrību gadījumā lūdzu sazināties pa norādīto e-pastu vai telefonu 20081601.

Rīgas Futbola svētku programma 23.septembrī:

  • 10:00 – 10:15 reģistrācija
  • 10:30 – 13:00 FUTBOLS 4X4 un „FUN” ZONA
  • 13:00 – 13:30 apbalvošana, Latvijas izlases spēlētāju autogrāfu sesija un kopbilde

Pasākuma reglaments

Pasākuma pieteikuma forma

Informācija par pēdējiem Rīgas Futbola svētkiem: http://riga.lff.lv/aktivitates/pasākumi/bernu_un_jaunatnes_2/rīgas-futbola-svētki-septembris/2016/rezultāti.html

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo