LIVE Programma

DatumsLaiksNosaukumsNorises vieta
eskimos banner 2020

Aizvadītajā nedēļā, 17. septembrī, “Futbola Dienas 2016” ietvaros Elektrum Olimpiskajā centrā, Grostonas ielā 6b, uz jaunuzklātā mākslīgā seguma laukuma ar plašu pasākumu klāstu norisinājās Rīgas Futbola federācijas (RFF) organizētie un Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Rīgas Domes izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstītie tradicionālie Rīgas futbola svētki, kas pulcēja vairāk nekā 400 interesentu.

Pasākuma gaitā bērniem sešu līdz deviņu gadu vecumā kopā ar vecākiem bija iespēja klātienē iepazīt tuvāk futbolu kā spēli un piedalīties dažādās aizraujošās sportiskās aktivitātes un konkursos, bezmaksas saņemot biļetes uz Latvijas futbola izlases spēli pret Fēru salām 7.oktobrī un citas vērtīgas balvas.

Jauno futbola censoņu labsajūtai darbojās pasākuma organizatoru radīta “FUN” zona, kurā bērni varēja piedalīties stafetēs, bumbas žonglēšanā, sitienos uz precizitāti, jautrajā futbolā 5 pret 5 un tematisko uzdevumu risināšanā, par savām sekmēm saņemot pasākuma atbalstītāju sporta preču veikala “Komanda”, izklaides centra “Fantasy Park”, Virslīgas kluba RFS un organizatoru sarūpētas patīkamas balvas.

Tāpat topošie futbola entuziasti svētku gaitā varēja iepazīties un klātienē līdzdarboties septiņu Latvijas galvaspilsētas bērnu un jauniešu futbola klubu paraugtreniņos, kas vienlaikus risinājās četros laukumos. Rīgas futbola svētkos vēl tikai topošajiem futbolistiem savus sagatavotos “mājasdarbus” atrādīja tādi klubi kā SK “Kalnciema līderis” / FK „Baltika”, “Šitika Futbola skola”, “Skonto” FS, “Rīgas Futbola skola”, JDFS “Alberts”, “Rikor” un SK “Super Nova”, saņemot par to kā pārsteiguma balvu komandas fotosesiju no fotoskolas “PORTRET.LV”.

Svētku laikā paraugtreniņu demonstrēja arī Rīgas U-14 futbola izlase, bet pasākuma noslēgumā bērnus apbalvošanas ceremonijā sveica Latvijas futbola izlases spēlētājs Aleksejs Višņakovs un Virslīgas kluba RFS spēlētāji Germans Māliņš un Igors Kozlovs, dāvinot jaunajiem futbolistiem piemiņas diplomus par piedalīšanos un iespēju saņemt autogrāfu un nofotografēties.

Festivāla norises laikā pieaugušajiem bija arī iespēja ziedot sabiedriskās labdarības organizācijai “Dr.Klauns”.

Kā ziņots, tradicionālie Rīgas futbola svētki risinās Latvijas futbola dienas ietvaros, un to mērķis ir iepazīstināt bērnus ar futbolu un piesaistīt šim sporta veidam viņus un viņu ģimenes. Pasākums risinājās jau trešo gadu pēc kārtas.

camera icon Foto

video icon
Video

RFF sadarbības partneri / ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji / partneri


Stratēģiskie sadarbības partneri
 
lff logo
lass logo 2022
rigas dome logo
logo arena n
fta logo

Partneri
          lerona logo

Ģenerālsponsori un tehniskie atbalstītāji

  synottip-logo
 
adidas logo
komanda-2020
 
baltic xl logo strong apsardze logo

Partneri
      lerona logo    

Partneri
 eskimos_logo_2020.jpg
stelpes 2023
pantone logo mezpils logo beerhouse logo 2019

Partneri
    lerona logo